30 oktober 2021
11:30

Huddinge IF

Referat: Rönninge Salem Fotboll - Huddinge IF

Första träningsmatchen på division 3 nivå efter Sanktan gick på stor 9-manna mot Rönninge Salem på Berga Bollplan. Vi inleder matchen bra och har en hel del boll men slarvar lite för mycket i våra passningar. Hemmalaget jobbar sig in i matchen med sitt effektiva passningsspel och tar ledningen med 1-0 på ett friläge. De har några ruskigt snabba anfallare som ställer till oreda för oss. Första perioden slutar 1-0 till Rönninge Salem. Vi kommer in som ett nytt lag i andra perioden där vårt passningsspel fungerar bättre och vi gör många fina instick. En del blir tyvärr offside men vi lyckas också göra ett och annat mål. Ställningen efter den andra perioden är 1-4 till vår favör. I den sista perioden etablerar sig till en början hemmalaget på vår planhalva och kommer till en hel del farliga avslut, men vår målvakt för dagen den blixtinkallade Axel Andersén tar alla möjliga och omöjliga bollar. Sedan så visar vi ett stabilt lugn och passar oss ur pressade situationer och ställer om till farliga kontringar. Vi kontrar in några baljor innan slutsignalen ljuder.

Slutresultatet blev Rönninge Salem - Huddinge IF 1-6.

Målen: Farouk El Malki 2, Charlie Älander 1, Leon Williams 1, Albin Karlgren 1, Amadeus Ejdersand 1

sön 7 nov 2021, 10:00 Rönninge Salem Fotboll - Huddinge IF 4 - 3
lör 20 nov 2021, 10:00 Rönninge Salem Fotboll - Huddinge IF 2 - 8